HOME PRODUCTEN OVER ONS SERVICE PRIJZEN WEBSHOP CONTACT

Welkom bij jackpotbaits.nl

Jackpot Baits is gemaakt voor en door karpervissers

WELKOM BIJ JACKPOTBAITS

Jackpot Baits is gemaakt voor en door karpervissers. Jackpot Baits boilies zijn al verantwoordelijk geweest voor vangsten van de grootste karpers op de moeilijktste wateren in Europa.

COCOLOCO BOILIES
Onze Coco Loco boilies zijn gemaakt van een zeer goed verteerbare birdfood mix. Cocoloco is een zoete boilie.In deze boilie zitten verder verschillende sweetners, een eetlustopwekker en heeft de bol een zeer hoog eiwitgehalte. Cocoloco werkt fantastisch op wateren waar veel met vismeel boilies wordt gevist!

THE JACKMIX BOILIES
Deze Mix zit op bijna 34% proteine en bestaat uit een combinatie van vismeel, kruiden, tonijn, krill,  crab  en boterzuur.
De flavour vind je niet standaard in de winkels. De flavour ruikt naar een combinatie van koffie en tonijn.
Deze Flavour is special door ons ontwikkeld.

RED SNIPER BOILIES
De Red Sniper is een bijzondere boilie.Deze boilie bestaat uit vele kruiden. Dit geeft de bol een heel bijzondere geur. Wij weten zeker dat als je deze boilie ruikt of proeft je eigenlijk gelijk al weet dat je hier vis mee gaat vangen. Als flavour is gekozen voor de Squid & Octopus flavour.

Popups
Onze popups worden in de UK gemaakt.De flavour is in de mix gedraaid. Het drijfvermogen van onze popups is bijzonder groot. Onze popups worden beoordeeld als de beste op de markt

Wafters
Onze wafters worden in de UK gemaakt.De flavour is in de mix gedraaid. Wij hebben zowel met de popups als de wafters unieke kleuren combinaties. Onze wafters worden beoordeeld als de beste op de markt.

Baitsmoke
Baitsmoke is een bijzonder product. Zodra het in aanraking komt met water ontstaat er een visuele smaak explosie. Baitsmoke is uiterst geschikt voor extra attractie rondom de stek en voor snelle aanbeten.

Bait Dip
Baitdip is een enorm zoet product om je boilies te soaken of je haakaas een boost te geven. Baitdip kan je haakaas net die extra aantrekkingskracht geven ten opzichte van je andere aas.

Bait Booster
Baitbooster is een zoet siroop achtig product. Dit geeft een extra attractie boost aan je aas. Geschikt om je boilies of partikels te soaken.

Liquid
Dit is gehydrolyseerd tonijn extract, zit vol eiwitten en is licht verteerbaar. Dit product is dik en stroperige en heeft een zoutachtige smaak. Het wordt niet verdunt, dit is de beste kwaliteit die er te krijgen is.

Webshop

Over ons

De aasrange die Jackpot Baits aanbiedt is ontstaan na een lange testperiode. Hierbij zijn de beste mogelijke producten in de boilies verwerkt. Door de mixen en producten keer op keer aan te passen en te perfectioneren kunnen wij uiteindelijk een aasrange brengen die zijn weerga niet kent. Gedurende de testfase hebben de Jackpot Baits boilies gigantische resultaten opgeleverd op de moeilijkste wateren in Europa die wekelijks bevist worden! Jackpot Baits boilies zijn al verantwoordelijk geweest voor vangsten van de grootste karpers op de wateren. Jackpot Baits is gemaakt voor en door karpervissers.  

Marco Celosse & Danny Wilschut

Wij hebben 3 verschillende boilies. 
Een zoete boilie, een vismeel boilie en een kruiden boilie. 
Alle drie zijn gedraaid op een andere basis mix.

 - Danny Wilschut en Marco Celosse -

SERVICE VAN JACKPOTBAITS

Neem gerust contact met ons op voor tips over het gebruik van onze producten

GRATIS VERZENDING
Een bestelling boven de €50,- wordt gratis verzonden in Nederland.

KWALITEITS AAS
Wij bezuinigen niet op de kwaliteit.Onze boilies zijn voorzien van de beste verse ingredienten.

TEVREDEN KLANTEN
Wij hebben veel tevreden klanten. Bekijk onze beoordelingen op facebook eens.

AFHALEN
Afhalen is mogelijk in de avond uren en in het weekend. Bestellingen kunnen telefonisch worden doorgegeven.

VERS AAS
Wij verkopen alleen Ready Mades. Door de grote omloopsnelheid van de verkoop hebben wij altijd vers aas.

POPUPS EN WAFTERS
Onze popups en wafters worden in Engeland gemaakt. Ze zijn niet alleen overgeflavourd. De flavour wordt erin gedraaid. De popups hebben een hoog drijfvermogen.

The Jack Mix

32,50
32,50
Add to basket

NEEM CONTACT OP MET ONS

Heb je vragen over onze producten, je bestelling of andere vragen?   Wij nemen je vraag zo spoedig mogelijk in behandeling!

  Bedankt! Je bericht is verstuurd.
  Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .

  Jackpotbaits.nl

  Wernhoutseweg 115
  4884 AS Wernhout
  Nederland

  KVK : 72849495 
  BTW: NL001267116B28

  Translate